Aanmelden als lid

Ben jij van plan lid te worden van DoCoS of wil je jezelf aanmelden als trainer of leider? Hieronder vindt je alle informatie die je nodig hebt.

Indien u of uw kind bij rksv DoCoS wil komen voetballen kunt u het inschrijfformulier online invullen. Dit formulier is ook in te vullen indien u trainer of leider wilt worden van een team. Dan bij het invullen de optie 'niet-spelend lid' kiezen en in de opmerkingen graag vermelden om welk team het gaat.

Potentiële jeugdleden mogen eerst drie keer vrijblijvend meetrainen, waarna zij een keuze maken om wel of geen lid te worden.

Potentiële leden die in de afgelopen 3 jaar of korter geleden lid zijn geweest van een andere voetbalvereniging dienen eerst via de KNVB overschrijving aan te vragen (zie ‘overschrijven’ onderaan deze pagina).

Nieuwe leden ouder dan 16 jaar dienen een kopie van een legitimatiebewijs bij te voegen.

Als u zich wilt aanmelden als ondersteunend lid of donateur dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie.

Indien u eerst meer informatie wilt over het voetballen bij rksv DoCoS kunt u contact opnemen met de coördinator van de leeftijdsgroep

De coördinator zal e.e.a. met u afstemmen over mogelijkheden tot teamindeling en trainingstijden.

Ukkenvoetbal

Heeft u een kind tussen de 3,5 en 6 jaar meld hem/haar dan aan voor 'Ukkenvoetbal'. Dit kan door een mailtje te sturen naar .

Eerst proeftrainen? Mail Sandra,onze verenigingsmanager, via:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq