Aast DoCoS op revanche tegen DSO?

De grote vraag voor komende zaterdag: neemt DoCoS revanche voor de onnodige nederlaag een jaar geleden tegen DSO of valt de ploeg opnieuw terug in het rechterrijtje?

LEIDEN, 11 oktober 2018 – DoCoS staat nog nipt in het linkerrijtje, samen met de tegenstander van zaterdag: DSO uit Zoetermeer. Een jaar geleden, op de tweede zaterdag van oktober speelde DoCoS ook thuis tegen DSO. Toen verloor DoCoS met 2-3 en zakte naar het rechterrijtje om daar de rest van het seizoen in te bivakkeren. De grote vraag: neemt DoCoS revanche voor de onnodige nederlaag van toen?

DoCoS verloor een jaar geleden voor eigen publiek met 2-3 van DSO. In de eerste helft zag daar toen helemaal niet naar uit. DoCoS was toen fors beter dan DSO, maar verzuimde voldoende afstand te nemen. Bovendien dacht DoCoS halverwege dat de winst al binnen was. Dat bood DSO de gelegenheid om terug te keren in de wedstrijd. De Zoetermeerders van wie de aanvalskracht nooit mag worden onderschat, gingen er vervolgens met de winst van door. DoCoS bleef achter met de kater, zakte uit de top-7 en bleef de rest van het seizoen in de onderste regionen.

DoCoS treft in DSO een tegenstander die vorige week gelijk speelde tegen UVS. De stadgenoot geldt als een titelkandidaat. DSO heeft ambities om eindelijk weer terug te keren in de 1e klasse. Daarvoor is een plek in de middenmoot niet goed genoeg. Verwacht mag worden dat DSO evenals DoCoS dus de punten wil halen om in het linkerrijtje te blijven. Dat zijn de ingredienten voor een interessant duel tussen twee ploegen die de afgelopen jaren volop tegen elkaar scoorden. Twee jaar geleden won DoCoS voor eigen publiek met 5-4 van DSO, vorig jaar werd het dus 2-3.

De aftrap zaterdag is om 14.30 uur op het hoofdveld van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq