ADO DH Voetbalweek in Krokusvakantie

Altijd eens willen trainen in het groen-geel onder begeleiding van top trainers? Dan is dit je kans.

Altijd eens willen trainen in het groen-geel onder begeleiding van top trainers? Dan is dit je kans. Tijdens onze ADO Den Haag Voetbalweek in de Voorjaarsvakantie van 24 t/m 28 februari kun jij namelijk een week lang trainen alsof je bij ons in de jeugdopleiding zit. Een week lang word je begeleid door onze beste trainers en ben jij onze sterspeler. Voor even ben jij profvoetballer bij ADO Den Haag en ligt de wereld aan je voeten.

Alles staat in het teken van voetbal en we doen er alles aan om je een echte prof te laten voelen. En wie wil dat nou niet? Ga snel naar www.elfvoetbalkampen.nl om in te schrijven want vol is vol. Het is ook mogelijk om per dag in te schrijven.Tijdens een ADO Den Haag Voetbalweek staat plezier voorop maar we willen ook een betere voetballer van je maken. Daarom gaan we trainen op de manier zoals de jongetjes in onze eigen jeugdopleiding dat ook doen, maar dan bij S.V. Den Hoorn. Elke dag gaan onze eigen jeugdtrainers ervoor zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt. We zullen iedere vezel in jouw lichaam prikkelen en laten voelen hoe het is om speler van ADO Den Haag te zijn. Voor even ben jij onze vedette. Een profvoetballer die alles uit de kast haalt. En misschien speel jij binnenkort dan wel bij ons in de jeugdopleiding.

Deelname aan onze ADO Den Haag Voetbalweek (24 t/m 28 februari) is ook per dag mogelijk. De trainingen beginnen iedere dag om 9.00 uur (kinderen kunnen vanaf 8.30 uur worden gebracht) en zijn bedoeld voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Om 17.00 uur is het weer afgelopen. Naast heel veel voetbal staan er natuurlijk ook allerlei spelvormen op het programma.

Aantal Dagen Kosten
1 € 85,-
2 € 140,-
3 € 195,-
4 € 240,-
5 € 275,-

Bij het bedrag zijn inbegrepen lunch, fruit en versnaperingen gedurende de dag. Iedere deelnemer krijgt eveneens een ADO tenue (niet het officiële!) en een Certificaat van deelname. Een tenue bestaat uit shirt, broekje en kousen.Wil jij voor één of meerdere dagen profvoetballer zijn bij ADO Den Haag en voetballen in het groen-geel, schrijf je dan in op www.elfvoetbalkampen.nl.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq