Afscheid Jaap Wouters maandag in Rhijnhof

De 80-jarige Jaap Wouters, jarenlang vrijwilliger achter de bar in de kantine van DoCoS, is overleden.

LEIDEN, 11 december 2019 – Jaap Wouters (80) is overleden. Het bericht van zijn heengaan werd vandaag bekend. Jaap was jarenlang als humorvolle en gewaardeerde vrijwilliger actief achter de bar van DoCoS. Hij zorgde er voor dat iedereen op een aangename wijze het naar zijn zin had bij DoCoS.

Jaap Wouters was bekend bij jonge en oude leden van DoCoS en de vele tientallen hartverwarmende en betrokken reacties op Facebook en Instagram op zijn overlijden spreken boekdelen.

Jaap Wouters (geboren 14 mei 1939) werd in 2015 onderscheiden als DoCoS vrijwilliger van het jaar. Op 6 januari 2018 werd Jaap gehuldigd als gouden jubilaris omdat hij 50 jaar lid was van DoCoS. Jaap nam afgelopen zomer vanwege zijn kwakkelende gezondheid afscheid als vrijwilliger achter de bar. Daardoor is de maandagavond bij DoCoS niet meer wat hij ooit was, want Jaap was jarenlang achter de bar gastheer voor velen voor en na de training, vergadering en tijdens de vaste kaartavonden van de DoCoS-kaartclub.

Jaap Wouters was een van de drie DoCoS-leden die voor de Tweede Wereldoorlog zijn geboren. Met het heengaan van Jaap Wouters verliest DoCoS een markant lid. Het bestuur van DoCoS condoleert de naasten van Jaap Wouters met het verlies van hun vader en familielid.

Crematie

De crematieplechtigheid wordt gehouden op maandag 16 december om 15.45 uur in de Jan Steen aula van crematorium Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 10 in Leiden. De familie heeft het bestuur van DoCoS laten weten dat niet iedereen een persoonlijke uitnodiging krijgt maar alle DoCoS-vrienden van Jaap Wouters zijn van harte uitgenodigd de plechtigheid bij te wonen.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq