B-teams sluiten seizoen in stijl af

Zondag 7 juni stond de seizoensafsluiting van de B teams op het programma en de organisatie had een leuk programma in elkaar gedraaid. Er waren een groot aantal aanmeldingen en weer was perfect. Om 12.00 uur ging de organisatie aan de slag met de voorbereiding die bestond uit de volgende mensen: Arno, Bernard ,Patrick en Kees en Hans voor de bar. Alles was geregeld en de afsluiting kon van start gaan !!!! Vervolgens om 14.00 uur stroomden de spelers en ouders binnen en kon het beginnen, er was een darttoernooi die geregeld werd door Bernard en de penaltybokaal stond onder leiding van Arno met assistentie van de scheidsrechter Chi, er waren mooie prijzen te winnen.

Er waren drie dartborden binnen opgehangen en twee buiten waar ook de finale zou plaats vinden. Iedereen wilde de hoofdprijs wel winnen en deed zijn best. De finale werd een spannende strijd tussen Gino,Raoul en Job die beslist werd door Gino, hij kreeg de prijs uitgereikt door Esther.

De finale van het darten met de winnaar Gino ( in het witte shirt)

Penaltyschieten.

De spelers moesten om de beurt twee penalties nemen en wie ze alle twee scoorde ging verder naar de volgende ronde.

De keeper was goed op dreef en haalde er veel ballen uit en na een zeer spannende strijd bleven er 3 spelers over voor de finale die werd gewonnen door Evert.

Impressie van de penaltybokaal

Er kwamen steeds meer ouders en het werd tijd om te gaan BBQ , het smaakte weer heerlijk.

De catering was verzorgd door Esther en Ingrid en was weer top !!

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag, iedereen bedankt, een fijne vakantie en tot het volgende seizoen!

PE

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq