B1 haalt finaleronde NKS

Alleen de B1 heeft de halve finale, en daarmee de eindronde, van de strijd om de NKS-beker bereikt. Zowel de C1 als de D1 vond zijn Waterloo in de kwartfinale.

DoCoS B1 plaatste zich op overtuigende wijze voor de eindronde in de strijd om de NKS-beker. De kwartfinale in Oegstgeest tegen UDO B1 werd afgetekend gewonnen: 1-7. DoCoS B1 kwalificeerde zich daarmee voor de laatste vier van de strijd om de NKS-beker. Halve finale en grote finale vinden plaats tijdens de eindronde om de NKS-beker op zondag 31 mei. De finaleronde om de NKS-beker in B-, C- en D-categorie West I en West II worden gehouden bij Westlandia in Naaldwijk.

Uitgeschakeld

Voor eigen publiek kregen DoCoS C1 en DoCoS D1 ook de kans zich te plaatsen voor de eindronde. DoCoS D1 kwam dicht bij het beoogde doel maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in TOGB B1 uit Berkel: 2-3 nederlaag. DoCoS C1 kwam er tegen Onze Gezellen uit Haarlem niet aan te pas. Met een 2-8 nederlaag bleek de kwartfinale voor DoCoS C1 het eindpunt in de strijd om de NKS-beker.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq