Beterschap voor Mitchel Klein

Mitchel Klein moet na een botsing bij een kopduel in de wedstrijd tegen Honselersdijk 48 uur in het LUMC blijven.

LEIDEN, 22 oktober 2017 – Mitchel Klein moet voorlopig tot en met maandag in het LUMC blijven. De vleugelspits van DoCoS raakte zaterdag in het duel tegen Honselersdijk aan het hoofd geblesseerd en werd na afloop per ambulance naar het Leids Universitair Medisch Centrum vervoerd.

In de 81e minuut van het duel tussen DoCoS en Honselersdijk (eindstand 2-2) raakte Mitchel Klein aan het hoofd geblesseerd. Bij een kopduel werd hij naar achter koppend tegen het hoofd geraakt door het hoofd van een tegenstander. De vleugelspits ging groggy neer en moest daarna ondersteund door de verzorging het veld verlaten. In de kleedkamer gaf hij tot twee keer toe over waarna de ambulance is gewaarschuwd. Na afloop van de wedstrijd is Mitchel naar het ziekenhuis vervoerd. In het LUMC is geconstateerd dat hij een breukje in de schedel heeft opgelopen en een forse hersenschudding. Ter observatie kreeg Mitchel te horen dat hij in ieder geval 48 uur in het ziekenhuis moest blijven.

Zondagmorgen kregen we via zijn vader Hennie te horen dat Mitchel een goede nacht heeft gehad en vanmorgen heeft gegeten en gedronken. Mitchel heeft nog veel last van hoofdpijn en moet in ieder geval tot en met maandag in het ziekenhuis blijven.

Het bestuur van DoCoS wenst Mitchel Klein van harte beterschap en dankt de verzorgers Marcel de Bruin en Patrick Lagendijk voor hun adequate optreden.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq