Brevini Cup: Zaterdag 5 zeer nipt de beste

De strijd om de Brevini Cup voor seniorenteams is met een doelpunt verschil beslist in het voordeel van Zaterdag 5. Het verschil met Zaterdag 4 en DoCoS 1 was minimaal.

Leiden, 5 juni 2017 – De strijd om de prestatiebokaal voor seniorenteams is dit seizoen spannender geweest dan ooit. Drie teams streden tot op de laatste dag om de Brevini Cup. Uiteindelijk was beslissend dat Zaterdag 5 een beter doelsaldo (plus 13 om plus 12) dan Zaterdag 4. DoCoS 1 kwam een gelijkspel te kort om de Brevini Cup te winnen.

De drie beste teams uit de strijd om de Brevini Cup worden zaterdag 10 juni gehuldigd tijdens de DoCoS-huldigingsavond. De huldigingsceremonie begint om 18.30 uur.

Zaterdag 4 en Zaterdag 5 haalden beiden 40 punten uit 22 wedstrijden. Zaterdag 4 profiteerde in de laatste competitieronde van de nederlaag in de laatste wedstrijd van Zaterdag 5. Zaterdag 4 won zijn laatste duel met 5-7 bij Kagia maar scoorde dus toch te weinig, of kreeg te veel tegentreffers. Zaterdag 4 haalde de doelcijfers 80-68 (plus 12) en Zaterdag kwam tot de doelcijfers 74-61 (plus 13). DoCoS 1 kwam minder dan 0,01 gemiddeld punt te kort en had dus bij een gelijkspel in een van de verloren duels uit de tweede seizoenshelft de Brevini Cup gepakt.

De eindstand van de prestatiebokaal voor seniorenteams, Brevini Cup voor senioren 2017 ziet er als volgt uit:

Brevini Cup

Bestuur en jeugdcommissie danken hoofdsponsor Brevini voor het sponsoren van deze prestatieprijs. Brevini sponsort ook de prestatieprijs de jeugd, de Brevinibokaal Jeugd, die gewonnen kan worden door een teamduo.

De top-3 van de Brevinibokaal Jeugd en de Brevini Cup worden aan het einde van het seizoen gehuldigd op de huldigings- en slotavond van DoCoS op zaterdag 10 juni 2017. Noteer de datum in je agenda!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq