Brevinibokaal Jeugd: teamduo C3 & E3 voeren de eindstand aan

De definitieve eindstand van de strijd om de Brevinibokaal Jeugd is bekend: in de top-3 verandert er niets. Het teamduo C3 & E3 is een glorieuze winnaar.

In de strijd om de Brevinibokaal Jeugd heeft het teamduo C3 & E3 op overtuigende wijze de eerste plaats vastgehouden. Toen de C3 in de slotfase van de competitie punten verloor, was winst in het laatste duel definitief beslissend. Naaste achtervolger, het teamduo Vrouwen 1 & E1, die beide kampioen werden, konden het teamduo in de strijd om een gezamenlijke prestatie niet meer achterhalen. De Brevinibokaal Jeugd gaat naar het teamduo, geloot aan het begin van het seizoen, dat samen de beste presterende cijfers oplevert. Wie zelf goed presteert, wordt geen winnaar. De Brevinibokaal Jeugd win je wanneer de twee teams die het teamduo vormen samen een goede prestatie hebben geleverd. En dat het onder het motto: Door Combinatie Sterk, DoCoS.

De strijd om de derde bronzen plek was erg spannend. Het teamduo B5 & E6 won dat uiteindelijk met nipt verschil van het teamduo F6 & E8. Het verschil was minder dan 1 punt.

De eindstand van linkerrijtje en rechterrijtje in de strijd om de Brevinibokaal Jeugd in het seizoen 2014-2015 is:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq