Buitenlandse toernooi C1 en C2 in Krefeld (foto-impressie)

De spelers en begeleiding van DoCoS C1 en C2 hebben in het Duitse Krefeld een onvergetelijk Pinksterweekend gehad.

Krefeld, 25 mei – DoCoS C1 en C2 zijn terug uit Krefeld (Duitsland) waar de beide teams een prachtig voetbalweekend hebben gehad. Het toernooi, georganiseerd door Eurosportring, verliep naar wens en gaf volop voetbalplezier.

DoCoS C1 eindigde op zaterdag als tweede in de poule en streed dus op zondag met de overige nummers 2 om de prijs van de beste runner-up. DoCoS C1 deed dat voortreffelijk want eindigde als beste nummer 2 en kreeg daarom een beker met een grote plaats 1 er op.

DoCoS C2 eindigde op zaterdag als derde in de poule en slaagde er in om op zondag de 8e plaats in het eindklassement te veroveren.

Belangrijker dan de eindklassering was de lol en het avontuur dat de spelers (en begeleiding) beleefde aan het toernooi in Krefeld. Eurosportring organiseert deze internationale jeugdtoernooi in de sfeer van internationale ontmoeting en daarbij ook aandacht voor sportiviteit en tegen racisme.

Een ervaring rijker keerde DoCoS C1 en C2 terug uit Duitsland met een medaille voor elke speler in de tas en een beker voor elk team.

Een foto-impressie van het bezoek aan Krefeld:

DoCoS C1

EUROSPORTRING: No to racism

DoCoS C2 op het podium

De medaille als herinnering aan het Eurosportring toernooi in Krefeld (Pinksteren 2015)

De begeleiding van DoCoS C1 en C2 in Krefeld

Even met elkaar uitrusten

Klaar voor de afsluitende prijsceremonie

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq