Burgemeester en wethouders erelid van DoCoS Club van Honderd

Burgemeester Henri Lenferink en de wethouders Paul Laudy en Frank de Wit zijn erelid van de Club van Honderd van DoCoS geworden.

Leiden, 2 mei 2015 – De Club van Honderd van DoCoS is uitgebreid met drie ereleden: burgemeester Henri Lenferink, wethouder Paul Laudy en wethouder Frank de Wit. Het erelidmaatschap werd zaterdag na afloop van de derby DoCoS – UVS onderstreept met een speciale plafondtegel overhandigd in het bijzijn van Ricardo van Rhijn (Ajax, opgegroeid bij DoCoS), die met zijn Ricardo van Rhijn Foundation, een van de grondleggers is van de Club van Honderd.

De Club van Honderd ondersteunt DoCoS in zijn activiteiten. Lid van de Club van Honderd kan iedereen worden tegen een bedrag van 100 euro per jaar of 250 euro voor een periode van 3 jaar. Voor meer informatie klik hier voor de speciale flyer.

De foto’s van de drie ereleden, achtereenvolgens burgemeester Henri Lenferink, wethouder Paul Laudy en wethouder Frank de Wit. Rechts op de foto met microfoon DoCoS-voorzitter Jasper van Marwijk en bestuurslid commerciële zaken Erik Diks, de bedenker van de Club van Honderd-plafondtegels van DoCoS.

V.l.n.r: wethouder Paul Laudy, Ricardo van Rhijn, burgemeester Henri Lenferink, DoCoS-bestuurslid commerciële zaken Erik Diks en DoCoS-voorzitter Jasper van Marwijk.

V.l.n.r.: wethouder Paul Laudy, Ricardo van Rhijn, DoCoS-bestuurslid commerciële zaken Erik Diks en DoCoS-voorzitter Jasper van Marwijk.

V.l.n.r: wethouder Paul Laudy, Ricardo van Rhijn, DoCoS-bestuurslid commerciële zaken Erik Diks en DoCoS-voorzitter Jasper van Marwijk.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq