Cursus Techniek training bij DoCoS

Jeugdvoetbalopleiding.nl organiseert in samenwerking met DOCOS vanaf maart 2015 techniek-training voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Deze techniektraining bestaat uit 10 lessen en zal gehouden worden van vrijdag 6 maart tot 5 juni 2015.

DoCoS hecht veel waarde aan technisch verzorgd voetbal dus techniektraining sluit daar volledig op aan. DoCoS en jeugdvoetbalopleiding werken sinds dit seizoen samen om de jeugdopleiding van de vereniging (verder) te optimaliseren.

De techniektrainingen zullen worden verzorgd door professionele techniektrainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen. De cursus techniektraining zal plaatsvinden op de locatie van DoCoS en is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Voordelen van de Wiel Coerver methode

Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen, geen kick en rush voetbal. In het moderne voetbal wordt techniek veel belangrijker. Topvoetballers als Messi en Ronaldo blinken vooral uit dankzij hun perfecte TECHNIEK!

Techniek leer je vooral door veel voetbalvormen uit te voeren die erop gericht zijn de controle over de bal te krijgen. Bij deze gevarieerde oefenvormen ga je ontelbare snelle acties maken en zal jij als speler je handelingssnelheid sterk ontwikkelen. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Met deze trainingen wordt je gewoon in korte tijd technisch beter en daar haal je heel veel plezier uit!

VOORJAAR 2015: Data techniektraining:

  • Vrijdag 6 maart 2015
  • Vrijdag 13 maart 2015
  • Vrijdag 20 maart 2015
  • Vrijdag 27 maart 2015
  • Vrijdag 10 april 2015
  • Vrijdag 17 april 2015
  • Vrijdag 24 april 2015
  • Vrijdag 22 mei 2015
  • Vrijdag 29 mei 2015
  • Vrijdag 5 juni 2015

TRAININGSTIJDEN OP DE AANGEGEVEN 10 VRIJDAGEN: 18.00 uur – 19.00 uur

Doelgroep: C, D, E, F, mini-F spelers en speelsters.

De deelnemers worden in groepen geplaatst op basis van leeftijd en niveau. Tijdens de verschillende vakanties zijn er geen techniektrainingen gepland. De kosten voor deze techniektraining bedragen € 100,- voor alle 10 techniektrainingen.

Zie voor informatie over de visie en werkwijze www.jeugdvoetbalopleiding.nl

Inschrijven:

Je kunt je voor deze techniektraining inschrijven door een mailbericht te sturen naar . Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Voor eventuele vragen kan men ook contact opnemen.

Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in een groep geplaatst te worden zijn mogelijk.

Wacht niet te lang: want vol = vol!!!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq