De voorlopige teamindeling voor seizoen 2018-2019 voor de jeugdteams is bekend.

De voorlopige teamindeling voor seizoen 2018-2019 is bekend. De selectieteams vormen in veel gevallen een voorlopige selectie, bestaande uit spelers van de hoogste teams per leeftijdsgroep. Volgend seizoen zal aan de hand van de prestaties van deze spelers steeds een wedstrijdverdeling worden gemaakt van de wedstrijden van de eerste twee teams. De hoofdtrainers van de leeftijdsgroepen zullen dit proces coördineren.

Bij de pupillen komt het vaak voor dat er tijdens de zomervakantie en/of begin van het seizoen nog nieuwe leden instromen. Hier passen we de voorlopige teamindeling waar nodig/mogelijk op aan. Daarna bekijken we halverwege het seizoen aan de hand van de ontwikkeling van de spelers of er nog aanpassingen nodig zijn.

We hopen alle teams voor de zomervakantie te kunnen voorzien van een trainer, assistent trainer en een teammanager. Hiervoor zijn we afhankelijk van de bereidheid van de ouders van onze spelers en andere vrijwilligers. Na bekendmaking van de voorlopige teamindeling en het trainingsschema voor volgend seizoen worden voor de bestaande vacatures nog ouders benaderd. Hiervoor vragen we alle ouders om mee te denken: dit zijn vrijwilligersfuncties, waar we met de ouders van het team invulling aan geven.

Belangstelling om een van de vacatures op te vullen?

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van de teamindeling? Mail naar de coördinator van de leeftijdsgroep.

De teamindeling staat op deze pagina: teamindeling seizoen 2018-2019

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq