Dennis Olman nieuwe hoofdtrainer DoCoS

Dennis Olman (52) wordt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen hoofdtrainer van DoCoS.

LEIDEN, 28 februari 2019 – Dennis Olman wordt de nieuwe hoofdtrainer van DoCoS. Het bestuur van DoCoS en Olman hebben overeenstemming bereikt dat de 52-jarige Zoetermeerder met ingang van het nieuwe seizoen de selectie van DoCoS gaat leiden als hoofdtrainer. Dennis Olman (52) is trainer van RVC ’33 en was eerder in Leiden werkzaam voor GHC en FC Boshuizen. Hij wordt de opvolger van Ron de Roode.

Het bestuur van DoCoS is blij met de komst van Dennis Olman die zijn sporen heeft verdiend als prestatie-trainer maar ook oog heeft voor het inpassen van eigen jeugd. “Dennis Olman is een ervaren, gedreven en enthousiaste trainer die past bij de ambities van DoCoS”, aldus voorzitter Jasper van Marwijk.

Dennis Olman werkte zes seizoenen voor FC Boshuizen dat hij van de derde naar de eerste klasse van het zondagvoetbal wist te leiden. Olman was daarna vijf seizoenen hoofdtrainer van GHC dat onder zijn leiding promoveerde van de tweede naar de eerste klasse van het zaterdagvoetbal. De afgelopen jaren trainde hij één seizoen GDA in Den Haag en hij is sinds 2017 werkzaam voor zondag tweedeklasser RVC ’33 uit Reeuwijk-Dorp.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq