Derde kampioenstitel in zicht

De competitie zit in de slotfase. Drie teams spelen zaterdag voor een plek in de nacompetitie, en DoCoS JO19-3 kan de derde kampioen in dit seizoen worden.

Leiden, 5 mei 2017 – De fase van de beslissingen is aangebroken. Drie teams, DoCoS 1, DoCoS 2 en DoCoS JO19-1 spelen zaterdag voor een plek in de nacompetitie om promotie. DoCoS JO-19-3 kan voor het derde kampioenschap zorgen, nadat DoCoS JO9-2 en DoCoS JO17-3 afgelopen weken al kampioen werden.

DoCoS JO19-3 ontvangt zaterdag directe concurrent RCL. Bij winst is DoCoS JO19-3 verzekerd van het kampioenschap. Het kampioensduel tussen DoCoS JO19-3 en RCL begint zaterdag om 14 uur bij DoCoS.

De kans is aanwezig, wanneer de concurrentie meewerkt, dat ook DoCoS JO17-2 zaterdag kampioen gaat worden. Het team moet dan wel zelf winnen bij UDO en vervolgens hopen dat Voorschoten in Oegstgeest bij ASC een misstap begaat.

Nacompetitie in zicht voor drie teams

Drie teams spelen zaterdag voor een plek in de nacompetitie om promotie. DoCoS 1 moet daarvoor een punt halen bij DSO in Zoetermeer, zie ook: dit bericht

DoCoS 2, dat zich met Pasen vrijspeelde van degradatiezorgen, kan ook de nacompetitie bereiken. Dan moet de ploeg zelf winnen bij Kagia en de overige resultaten van een viertal concurrenten gunstig uitpakken.

Het derde team dat voor een plek in de nacompetitie speelt, is DoCoS JO19-1. Om de nacompetitie te bereiken, is nodig dat in Katwijk bij naaste belager Quick Boys minimaal een gelijkspel wordt gerealiseerd. Aftrap van dit duel tussen Quick Boys JO19-2 en DoCoS JO19-1 is zaterdag om 12 uur in Katwijk.

Midweekse titelstrijd JO11-2

Intussen richten spelers, begeleiders en supporters van DoCoS JO11-2 zich op komende woensdag. Midweeks speelt JO11-2 zijn kampioenswedstrijd bij naaste concurrent ARC. Wanneer DoCoS JO11-2 in Alphen wint, mag het team de titelvlag hijsen. Bij een gelijkspel wordt het vooral afwachten of ARC zijn resterende wedstrijden weet te winnen.

Huldiging 10 juni

De kampioenen en periodewinnaars worden op zaterdag 10 juni gehuldigd tijdens de huldigingsavond van DoCoS. Zeker van de huldiging zijn al DoCoS JO9-2 en DoCoS JO17-3. Ook wordt dan de top-3 gehuldigd in de strijd om de Brevinibokaal Jeugd en de Brevini Cup voor senioren.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq