Dinsdag: DoCoS ontvangt Hazerswoudse Boys

De derde thuiswedstrijd van DoCoS is komende dinsdag tegen Hazerswoudse Boys, die vanwege 3 October vervroegd is.

LEDEN, 26 september 2015 – DoCoS ontvangt dinsdag hekkesluiter Hazerswoudse Boys. Dit duel stond gepland op zaterdag 3 oktober maar is in overleg met Hazerswoudse Boys vanwege de 3 Octoberfeesten verschoven naar dinsdagavond.

Voor DoCoS vormt deze derde thuiswedstrijd in september de derde kans om de winst in eigen huis te houden. De twee eerdere thuiswedstrijden leverden beiden in de slotfase een teleurstellend resultaat op. Eerst verloor DoCoS tegen Lugdunum met 2-3. Zaterdag verspeelde DoCoS de winst in de slotfase tegen Kagia: 2-2.

DoCoS speelde pas twee keer in competitieverband tegen Hazerswoudse Boys. In het debuutseizoen van DoCoS in het zaterdagvoetbal, het seizoen 2011-2012, betekende dat twee keer een gelijkspel. Uit in Hazerswoude werd het toen 0-0. DoCoS-Hazerswoudse Boys eindigde toen in 1-1. Het duel van dinsdag vormt daarom ook de derde kans om te winnen van Hazerswoudse Boys.

De wedstrijd DoCoS – Hazerswoudse Boys begint dinsdag 29 september om 20.15 uur op het sportpark van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg in Leiden.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq