DoCoS als nummer 4 naar Floreant

Na een zonnig 3-Oktober-weekend vindt DoCoS zichzelf terug op de vierde plaats en heeft het, met de uitwedstrijd bij Floreant op het programma, de top-3 in het vizier.

LEIDEN, 4 oktober 2015 – DoCoS startte als nummer 3 de feesten vanwege het Leids Ontzet. Na een zonnige 2- en 3-Oktoberfeest vindt DoCoS zichzelf terug op de 4e plaats en heeft het team de top-3 in het vizier. Aansluiten of opnieuw terugvallen in de middenmoot wordt daarmee de uitdaging voor de uitwedstrijd bij Floreant van komende zaterdag 10 oktober.

DoCoS won het vervroegde – vanwege Leids Ontzet – duel, dinsdag 29 september, tegen Hazerswoudse Boys vlot en overtuigend met 3-0. Het team van trainer Nico van der Salm klom daardoor van de 8e naar de 3e plaats op de ranglijst. Twee concurrenten, Lugdunum en WDS, speelden vervolgens in hun ook vervroegde competitieontmoeting gelijk (2-2) zodat DoCoS als nummer 3 kon beginnen aan de viering van de 3-Oktoberfeesten. Op zondagmorgen na afsluiting van de zonnige feestelijkheden van Leids Ontzet vindt DoCoS zichzelf terug op een 4e plaats op de ranglijst. Koploper CVC Reeuwijk en runnerup BSC ’68 wonnen beiden, respectievelijk 1-0 bij NSV en 3-1 tegen Rohda. Kagia verloor verrassend voor eigen publiek van Floreant en blijft daarmee onder DoCoS. Titelfavoriet Koudekerk passeerde DoCoS na de monsterscore van 2-10 bij Oegstgeest. De Koudekerkers hebben na een matige start het ritme te pakken en klimmen naar de 3e plaats. DWO, de kampioen van 2014 die dit jaar door degradatie weer terugkeerde, won in Zwammerdam en kwam op gelijke hoogte met DoCoS.

De top-3 bestaat na vijf wedstrijden uit: CVC Reeuwijk 5-13 punten, BSC ’68 5-11 punten en Koudekerk 5-10 punten. DoCoS is vierde met 8 punten uit 5 wedstrijden en DWO heeft hetzelfde puntenaantal maar een minder doelsaldo.

Komend weekend gaat DoCoS op bezoek bij Floreant. De Boskopers, die vorig seizoen de beste ploeg van de eerste seizoenshelft waren, pakten afgelopen zaterdag hun eerste zege van het seizoen door bij Kagia met 2-3 winnen. Tegen Kagia moest DoCoS met 2-2 genoegen nemen. In Boskoop wordt er zaterdag 10 oktober om 14.30 uur afgetrapt.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq