DoCoS bedankt alle scheidsrechters!

5-13 oktober is de week van de scheidsrechter – een goed moment om al onze enthousiaste scheidsrechters te bedanken!

DoCoS mag zich gelukkig prijzen met de groep enthousiaste vrijwilligers die regelmatig onze thuiswedstrijden fluit, in veel gevallen zelfs iedere week.

De leeftijden van de scheidsrechters zijn zo divers als die van onze spelers – van jong tot oud! Naast scheidsrechters met jarenlange ervaring, heeft DoCoS ook beginnende (junior) scheidsrechters. Onder begeleiding van onze scheidsrechterscoordinatoren, Stefan van der Weijden en Guido Scholtes, leren zij de kunst van de arbitrage en de verschillende spelregels die voor verschillende leeftijdsgroepen gelden. Stefan en Guido zijn iedere zaterdag bij DoCoS aanwezig, om onze scheidsrechters optimaal te ondersteunen en staan daarnaast ook graag nog zelf op het veld.

In aanvulling op onze vaste (junior) scheidsrechters, fluiten de JO17 en JO19 spelers waar nodig om beurten wedstrijden bij de pupillen. Dit alles wordt iedere week door Stefan en Guido in goede banen geleid en in een rooster verwerkt. En mocht een scheidsrechter zich kort van te voren ziekmelden, dan kiezen de ouders van de teams een scheidsrechter uit hun midden.

Kortom: alle spelers, trainers, ouders en andere voetbal liefhebbers die wedstrijden bij DoCoS fluiten: dank voor jullie inzet!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq