DoCoS begint tegen BSC '68 om half drie

Het eerste team van DoCoS hervat de competitie zaterdag met de thuiswedstrijd tegen BSC ’68 uit Benthuizen.

Het vaste aanvangstijdstip van de thuiswedstrijden van het eerste team van DoCoS op zaterdag was 14.15 uur. Met ingang van komende zaterdag is dat veranderd. Het eerste team trapt voortaan voor eigen publiek af om 14.30 uur.

Komende zaterdag gebeurt dat tegen BSC ’68 uit Benthuizen. De gasten uit Benthuizen staan onder DoCoS op de ranglijst. Bij het debuutjaar vorig seizoen eindigde DoCoS ook boven BSC ’68 in de 3e klasse A. Maar daarmee zijn alle voordelen voor DoCoS opgesoupeerd.

Drie keer scheepsrecht?

Tegen BSC ’68 verloor DoCoS vorig seizoen thuis kansloos met 0-4. Uit in Benthuizen was het niet veel beter: na een goed begin verslikte DoCoS zich ook daar in BSC ’68 dat met 3-0 de winst mocht bijschrijven. De cijfers van twee ontmoetingen tussen BSC ’68 en DoCoS zijn dus alleszeggend: 2 x winst voor BSC ’68. 7 doelpunten voor BSC en nul doelpunten voor DoCoS. Een gelijkspel zou tegen deze tegenstander dus al een prachtig resultaat zijn. Of drie keer scheepsrecht wordt kunnen supporters en toeschouwers dus meebeleven vanaf half drie a.s. zaterdag op het hoofdveld van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq