DoCoS biedt voetbaltrainingen voor niet-leden

DoCoS biedt aan niet-leden die in deze tijd zin hebben om te voetballen wekelijks de mogelijkheid om te trainen.

Leiden, 7 mei 2020 – DoCoS biedt jongeren die zin hebben om in deze coronatijd te voetballen de mogelijkheid om wekelijks te trainen onder deskundige leiding. De trainingen worden gehouden in twee leeftijdsgroepen: de jongste jeugd tot 12 jaar in eigen groep(en), de oudere jeugd in groepen van 13 tot en met 18 jaar.

DoCoS houdt de open trainingen voor niet-leden die willen voetballen op donderdag van 15.30-16.30 uur voor kinderen tot 12 jaar. Jongeren uit de leeftijdsgroep 13 tot en met 18 jaar zijn van harte welkom wekelijks op donderdag van 17 tot 18 uur. De trainingen starten op donderdag 14 mei op het terrein van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg. We stellen het op prijs wanneer je vooraf aanmeldt via:

Sportief alternatief

De trainingen voor alle in voetbal geinteresseerde jeugd uit Leiden – dus ook en vooral niet-leden – is een van de afspraken die is gemaakt met de gemeente in het kader van het sporten voor jongeren in coronatijd. DoCoS vindt het belangrijk om op deze wijze de jongste en de oudere jeugd van Leiden een sportief alternatief te bieden in deze lastige periode, aldus voorzitter Jasper van Marwijk.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq