DoCoS D4 gefeliciteerd met titel

DoCoS D4 heeft zaterdagmorgen met een overtuigende 6-1 zege het kampioenschap binnengehaald. Spelers en begeleiders van harte gefeliciteerd.

LEIDEN, 16 april 2016 – Spannend was het vanmorgen vroeg rondom het veld en in de kantine van DoCoS onder de begeleiding van DoCoS D4. Zou het vandaag lukken om het kampioenschap binnen te halen? Het antwoord is volmondig: ja!

DoCoS D4 speelde zijn kampioenswedstrijd op het hoofdveld voor de tribune van DoCoS. Ouders en supporters verzorgden vanaf de tribune luidkeels de aanmoedigingen. Vanaf de bank en in het veld gaven de spelers van de D4 alles wat ze hadden en dat was voldoende voor een prachtige ruime 6-1 overwinning op tegenstander UDO uit Oegstgeest.

De resultaten van de naaste concurrenten deden er niet meer toe door deze eigen zege. RCL won weliswaar van UVS maar staat zes punten achter. WVC had nog kunnen profiteren van puntenverlies van DoCoS D4 maar verloor op eigen veld en kan in de resterende wedstrijden DoCoS D4 evenmin noch achterhalen.

Het hoofdbestuur en jeugdcommissie van DoCoS feliciteert spelers, begeleiding en supporters van DoCoS D4 met het behaalde kampioenschap.

DoCoS D4 is de tweede kampioen in dit seizoen. Eerder werd DoCoS E1 al kampioen. De kampioenen worden gehuldigd op de huldigingsavond van kampioenen en bekerwinnaars op zaterdag 18 juni.

De kampioenen van DoCoS D4 (foto’s met dank aan Esther Kerkvliet):

Vanaf de bank en de tribune wordt DoCoS D4 ondersteund in zijn kampioenswedstrijd tegen UDO:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq