DoCoS doet weer mee aan De Grote Clubactie

Op zaterdag 15 september a.s. start de landelijke “Grote Clubactie”- een speciale loterij voor sportclubs en verenigingen.

Op zaterdag 15 september a.s. start de landelijke “Grote Clubactie”- een speciale loterij voor sportclubs en verenigingen. Dit jaar zal DoCoS hier weer aan deelnemen en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze club!

De opbrengst willen we besteden aan onder andere nieuwe trainingsdoeltjes voor de jeugd en het herinrichten van de ballenhokken. Loten kunnen vanaf 15 september online gekocht worden via www.clubactie.nl of via onze jeugdleden van de teams t/m de JO11 die komende week een lotenboekje krijgen waarmee ze loten kunnen verkopen aan ouders, familie, vrienden, buren, enz. De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook voor de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. Toegangskaartjes als je meer dan 20 loten verkoopt, clinics als je als team meer dan 200 loten verkoopt en zelfs een Playstation4 voor de beste lotenverkoper van Nederland. Ook DoCoS stelt mooie prijzen beschikbaar voor de best verkopende spe(e)l(st)er.

Hou de site en de email de komende week in de gaten voor verdere informatie.

Steun onze vereniging en koop loten!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq