DoCoS E1 kampioen!

DoCoS E1 krijgt de gelukwensen voor het binnenhalen van het kampioenschap. Spelers en begeleiding worden zaterdag in de bloemetjes gezet.

Leiden, 5 april 2016 – DoCoS E1 heeft het kampioenschap binnen. De onbetwiste koploper won zelf de lastige uitwedstrijd bij RCL met 3-4 en moest toen twee dagen wachtten voor de officiële bevestiging of de concurrentie een misstap had begaan. Maandagavond kwam het officiële bericht: concurrent Noordwijk had verloren bij Rijnvogels. En daarmee is DoCoS E1 kampioen.

Het hoofdbestuur van DoCoS feliciteert spelers en begeleiding van DoCoS E1 met het behalen van het kampioenschap. Patat na afloop komende zaterdag is de traditionele traktatie in de kantine. DoCoS E1 speelt zaterdag zijn laatste thuiswedstrijd om 14.45 uur tegen Meerburg. Daarna volgen nog twee uitwedstrijden als slot van deze succesvolle competitie.

DoCoS E1 heeft vijftien wedstrijden gespeeld waarin dertien keer werd gewonnen en twee keer verloren. De voorsprong op Noordwijk is 11 punten. De doelcijfers van DoCoS E1 zijn veelzeggend: 109 keer gescoord en 28 doelpunten tegen.

Huldiging 18 juni

Spelers, begeleiding en supporters van DoCoS E1 zijn van harte uitgenodigd voor de DoCoS-huldigingsavond van alle kampioenen en bekerwinnaars op zaterdag 18 juni bij DoCoS.

De kampioenen van DoCoS E1:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq