DoCoS F8 kampioen met recordcijfers!

DoCoS F8 heeft zaterdag het kampioenschap veroverd door met 5-3 te winnen van de enige concurrent UDO F9. Spelers en begeleiding van DoCoS F8 van harte gefeliciteerd.

LEIDEN, 23 april 2016 – Op doelcijfers was de titel eigenlijk al binnen, maar als de fiere en ongeslagen koploper wilde DoCoS F8 ook tegen de enige concurrent UDO F9 laten zien wie het meeste recht heeft op het kampioenschap. In een spannende wedstrijd won de F8, na een 2-1 ruststand met 5-3! Spelers en begeleiding van DoCoS F8 van harte gefeliciteerd.

DoCoS F8 is het team van DoCoS dat veruit de meeste doelpunten heeft gescoord. Twee keer werd er met 17-0 gewonnen, een keer met 14-0 en een keer met 13-0. Een belangrijke stap naar de titel zette de F8 door rond Pasen zowel uit als thuis te winnen van SJC. Vooral uit ging dat op het nippertje met slechts 2-3. Twee wedstrijden voor het einde resteerde er nog een concurrent, UDO F9. Zou DoCoS F8 de beide laatste wedstrijden tegen UDO verliezen dan zouden beide ploegen gelijk eindigen.

(lees door na de foto)

Ongeslagen kampioen

Zo ver liet DoCoS F8, gesteund door een grote schare supporters, het vandaag niet komen. In een spannend duel leidde DoCoS onder leiding van scheidsrechter Van Weerlee bij rust met 2-1. In de tweede helft bleven beide ploegen aan elkaar gewaagd tot 3-3. Daarna sloeg DoCoS F8 met twee treffers definitief toe: winst en kampioenschap voor deze jonge DoCoS-talenten.

DoCoS is kampioen met 17 wedstrijden gespeeld en 17 keer gewonnen en de doelcijfers: 143 doelpunten gemaakt en 21 doelpunten tegen. De competitie wordt volgende week afgesloten bij UDO.

(lees door na de foto)

Huldiging op 18 juni

DoCoS F8 is daarmee de 6e kampioen bij DoCoS in dit seizoen. Eerder werden DoCoS E1, DoCoS D4, DoCoS MB1, DoCoS A3 en DoCoS Zondag 2 kampioen.

De kampioenen en bekerwinnaars worden gehuldigd op zaterdag 18 juni bij DoCoS. Ook wordt dan de top-3 van de Brevini Cup en de Brevinibokaal Jeugd uitgereikt. In de strijd om de Brevinibokaal Jeugd heeft de combinatie F8-A1 de beste papieren om te winnen.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq