DoCoS feliciteerd zowel de MC1 als de MD1 met het winterkampioenschap!

Zowel de MC1 als de MD1 hebben het winterkampioenschap behaald in respectievelijk de 1e en 2e klasse. Beiden mogen in het nieuwe jaar in een nieuwe poule aan de slag. De MC1 in de hoofdklasse, voor de MD1 is het nog niet duidelijk wat de KNVB gaat doen.

Het zat er al aan te komen, maar beide teams hebben het op de laatste wedstrijddag in hun najaarspoule netjes afgemaakt. Beide teams presteerden het om die laatste wedstrijd, bij Voorschoten ’97 en Oegstgeest, met 0-8 te winnen en daardoor onbereikbaar te zijn voor de tegenstanders.

De MC1 behaalde het kampioenschap met de overtuigende cijfers van 24 punten uit 8 wedstrijden en 71 doelpunten gescoord en 0 (!!) doelpunten tegen. Zij waren duidelijk te sterk voor de eerste klasse in het eerste seizoen dat deze meiden niet in de jongenscompetitie spelen. In het nieuwe jaar wacht hen nu de uitdaging om in de hoofdklasse te laten zien wat ze kunnen.

De MD1 heeft het bijna even goed gedaan in hun tweede klasse poule door 27 punten te halen in 9 wedstrijden. Zij hebben 38 doelpunten gescoord en kregen er 4 tegen. Ook bij hen zal er na de feestdagenstop een nieuwe uitdaging liggen te wachten. Het is echter nog niet helemaal duidelijk wat de KNVB gaat doen met deze herindeling.

De jeugdcommissie feliciteert beide teams en wenst hen succes in de voorjaarscompetitie.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq