DoCoS gaat op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Het contract met hoofdtrainer Dennis Olman krijgt geen vervolg in het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023.

LEIDEN, 21 december 2021 – DoCoS gaat geen vierde contractjaar afsluiten met hoofdtrainer Dennis Olman. Voor de hoofdselectie gaat DoCoS op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Dennis Olman is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van tweedeklasser DoCoS.

Het bestuur en technische commissie hebben vanavond hoofdtrainer Dennis Olman geïnformeerd dat DoCoS op zoek wil naar een nieuwe hoofdtrainer en coach voor het eerste elftal en hoofdselectie. DoCoS staat op de elfde plaats in de tweede klasse C en hervat de competitie op 5 februari – mits de coronamaatregelen tot geen verder uitstel van de competitie gaan leiden – met een thuiswedstrijd tegen koploper Vitesse Delft. Doelstelling van DoCoS en hoofdtrainer Dennis Olman is in ieder geval om het tweede klasserschap veilig te stellen.

Dennis Olman is sinds 2020 hoofdtrainer van DoCoS. In zijn eerste seizoen stond DoCoS laatste en was op weg naar klassehoud toen de competitie vanwege de uitbraak van corona werd stilgelegd en geannuleerd. In zijn tweede seizoen was DoCoS onder leiding van Olman koploper in de tweede klasse toen het seizoen opnieuw werd stilgelegd en geannuleerd vanwege corona.

DoCoS start op korte termijn de sollicitatieprocedure voor een nieuwe hoofdtrainer. Belangstellenden kunnen daarvoor mailen naar:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq