DoCoS heeft aan punt genoeg voor bereiken 2e bekerronde

Het eerste elftal van DoCoS staat op de drempel van de 2e bekerronde. Een gelijkspel tegen Sportief volstaat om een ronde verder te bekeren in de strijd om de KNVB-beker.

LEIDEN, 27 augustus 2015 – Voor eigen publiek mag DoCoS zich zaterdag 29 augustus plaatsen voor de tweede ronde van de KNVB-beker. Een gelijkspel tegen vierdeklasser Sportief uit het Noorden volstaat. Anderhalf jaar geleden, toen Sportief nog in de derde klasse tegen de degradatie streed, eindigd DoCoS-Sportief in 2-2. Dat was voor DoCoS een tegenvaller, nadat de uitwedstrijd eerder dat seizoen met 2-9 was gewonnen.

Na de goede resultaten in de beker, afgelopen zaterdag en dinsdag, tegen de derdeklassers Kickers ’69 en WVC (het voormalige Alkmania) mag verwacht worden dat het eerste elftal van trainer Nico van der Salm geen genoegen neemt met een gelijkspel. Een week voor de start van de competitie zou dat na de zeges op Kickers en WVC een tegenvaller zijn.

Tegen Kickers en WVC won DoCoS twee keer met 5-1. Tegen Kickers ’69 pakte DoCoS de zege door doelpunten van Melvin Zweinstra, Danny Maaskant (2x), Chris van Empel en Rob van Noort. De tegentreffer betekende 3-1. Bij WVC won DoCoS opnieuw met 5-1, na een voorsprong van 4-0 en een 5-1 vlak voor tijd. De scores werden in Roelofarendsveen verzorgd door: Nils Slingeland (2x), Tom Henzing, Wim den Bolster en Melvin van Gent.

DoCoS begint zaterdag tegen Sportief om 14.30 uur op het sportpark aan de Haagsche Schouwweg.

Om 12.00 speelt DoCoS 2 zijn derde bekerwedstrijd tegen Zwammerdam 2. Het tweede team heeft na de krappe 1-0 nederlaag bij ARC 3 het bereiken van de volgende bekerronde niet meer in eigen hand. De eerste bekerwedstrijd won DoCoS 2 met 3-0 van Floreant 2.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq