DoCoS hervat competitie tegen Gouda

Het eerste elftal van DoCoS hervat zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen sv Gouda.

Na een winterstop van 7 weken hervat DoCoS de competitie zaterdag tegen het laaggeklasseerde Gouda. De bezoekers uit Gouda staan twaalfde, in de gevarenzone dus en kan dus elk punt goed gebruiken. Gouda geeft zich niet zo maar gewonnen, de ploeg kende na een matige start in november en december een goede serie wedstrijden. Daarbij werd maar krap verloren van toppers als SEV (2-1) en UVS (1-0).

Het team van Nico van der Salm is daarom gewaarschuwd en heeft bovendien nog wat recht te zetten. De uitwedstrijd in Gouda leverde in het begin van het seizoen een 1-2 zege (doelpunten Wim de Bolster en Raoul Frankhuizen) op maar daarmee was alles gezegd. Het spel dat DoCoS in Gouda op de mat toverde was toen van een erg matig niveau. Het zal dus interessant zijn om te zien of het team van Nico van der Salm sinds september vooruitgang heeft geboekt.

Het eerste zaterdagteam van Gouda speelde vorig seizoen, evenals de huidige koploper in de klasse van DoCoS en Gouda, Floreant, in de 3e klasse B. Gouda eindigde toen als twaalfde, Floreant in de middenmoot. Het eerste zondagteam van Gouda speelt in de zondagse 2e klasse D en hoort daar tot de vijf titelfavorieten.

DoCoS speelt tegen Gouda op het hoofdterrein; bij afgelasting wordt de wedstrijd op grond van KNVB-regels verplaatst naar het kunstgras.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq