DoCoS huldigt 16-tal gouden jubilarissen

Het bestuur van DoCoS houdt op zaterdag 7 januari 2017 de nieuwjaarsreceptie en zal dan een 16-tal leden als gouden jubilaris huldigen.

LEIDEN, 30 december 2016 – De eerste clubactiviteit van DoCoS in 2017 is de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari 2017 in de kantine aan de Haagsche Schouwweg. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt een 16-tal gouden jubilarissen door voorzitter Jasper van Marwijk gehuldigd.

Het bestuur van DoCoS heeft besloten dat de nieuwjaarsreceptie ook de gelegenheid is om leden te huldigen die de club al vele jaren trouw zijn. Het liefste zou het bestuur tijdens de nieuwjaarsreceptie alle leden huldigen die 50, 40 of 25 jaar lid zijn. Dat lukt helaas nog niet want de ledenadministratie van de club is een aantal jaren geleden door brand verloren gegaan. Het bestuur heeft besloten om toch weer een begin te maken met het huldigen van jubilarissen. Deze keer beginnen we met de leden die 50 jaar of langer lid zijn van DoCoS.

(lees verder na de foto)

Gouden jubilarissen

Het bestuur van DoCoS heeft daarom een 15-tal gouden jubilarissen, die 50 jaar of langer lid zijn, uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van DoCoS. Zij zullen door voorzitter Jasper van Marwijk in het zonnetje worden gezet. Het gaat in ieder geval om de volgende leden: Frans van der Heyden, Rinus van Brakel, Dick van Paridon, Nico van der Meel, Rob Röling, Joop Goosen, Ton Thorn, Ton van Zijp, Herman Bisschop, Ed Dubbeldeman, Paul van der Post, Wilco Bull, Jacques Krol, Henk Snijders, René Bilderbeek en Ton van Houten.

Van een aantal leden is nog onduidelijk of zij de grens van het 50-jarig lidmaatschap hebben gehaald. Wanneer dat duidelijk is, worden zij ook gehuldigd!

Receptie 17-19 uur

De nieuwjaarsreceptie van DoCoS vindt plaats op zaterdag 7 januari 2017. De receptie begint om 17 uur. Om 18 uur zal voorzitter Jasper van Marwijk een toespraak houden met een korte terugblik op 2016 en een vooruitblik naar het nieuwe jaar. Dit gedeelte wordt afgesloten met de huldiging van de gouden jubilarissen. Het einde van het officiële gedeelte van de DoCoS-nieuwjaarsreceptie is om 19 uur. Wie dat wil is van harte uitgenodigd om langer te blijven.

Sponsorkliks

Gaat u binnenkort uw zomervakantie boeken? Vergeet dan niet via sponsorkliks uw boeking te doen want op die manier sponsort u gratis DoCoS, zie: klik hier voor het sponsoren van DoCoS via Sponsorkliks.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq