DoCoS huldigt zijn kampioenen

DoCoS JO14-1 kampioen 3e divisie

LEIDEN, 15 juni 2022 – DoCoS huldigt traditiegetrouw aan het einde van het seizoen zijn kampioenen. Deze keer gebeurt dat op zaterdag 25 juni als de seizoen afsluiting wordt gehouden op het sportpark aan de Haagse Schouwweg. Blikvanger bij deze huldiging is DoCoS JO14-1 dat kampioen werd in de derde divisie.

DoCoS telt dit seizoen vier kampioensteam. Behalve DoCoS JO14-1 zijn dat twee andere jeugdteams, te weten JO14-3 en JO12-1. Er is een seniorenteam dat zich in zijn klasse de beste over het hele seizoen toonde: Vrouwen 2.

Seizoensafsluiting

De seizoensafsluiting is een evenement op de terreinen van DoCoS waaraan ruim 250 kinderen deelnemen. Die afsluiting wordt feestelijk besloten met het optreden van een rapper. Om 16.30 uur worden de kampioensteams gehuldigd en in het zonnetje gezet!

DoCoS JO14

Het team van DoCoS JO14 leverde een ongekende prestatie. Afgelopen winter werd het kampioenschap behaald in de hoofdklasse. Daarmee volgde promotie naar de derde divisie. In die nieuwe categorie bleken de talenten van DoCoS JO14, onder leiding van Dennis Glasbergen en Roy Straetemans, de kunst van het Door Combinatie Sterk zijn zo goed te verstaan dat zij opnieuw kampioen zijn geworden. Een dubbele titel dus in een seizoen, een unieke prestatie, die mogelijk is geworden ook omdat de KNVB niet meer zoals vroeger werkt met promoties per seizoen.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq