DoCoS in 2C met twaalf tegenstanders

DoCoS is in het nieuwe seizoen opnieuw ingedeeld in de tweede klasse C en treft twaalf tegenstanders.

LEIDEN, 9 juli 2021 – De indeling voor het eerste elftal van DoCoS in het nieuwe seizoen bevat de namen van twaalf tegenstanders in plaats van de gebruikelijke dertien. In vergelijking met de start van het afgelopen, door corona afgebroken seizoen ontbreekt Wateringse Veld/Kranenburg. DoCoS treft één Leidse tegenstander: stadgenoot UVS, tegen wie afgelopen seizoen de laatste officiële competitiewedstrijd werd gespeeld.

DoCoS is in de tweede klasse C van het nieuwe seizoen ingedeeld met: Berkel, DSO, HVC ’10, Kagia, RCL, SVC ’08, Soccer Boys, UVS, Van Nispen, Vitesse Delft, Te Werve en Westlandia. In vergelijking met vorig jaar ontbreekt Wateringse Veld/Kranenburg dat zich kort na de start van de later afgebroken competitie terugtrok, vlak voordat tegen DoCoS gespeeld zou worden. De KNVB heeft besloten geen nieuwe teams toe te voegen, zodat DoCoS uitkomt in een competitie met dertien in plaats van de gebruikelijke veertien teams. Dat zal gevolgen hebben voor met name de degradatieregeling, zo is de verwachting.

Stadsderby

Voor DoCoS zit in het rijtje tegenstanders een grote, onbekende. DoCoS speelde nog niet tegen Vitesse Delft. In het afgelopen, afgebroken seizoen speelde DoCoS slechts vier duels. De laatste ontmoeting was de stadsderby bij UVS op zaterdag 10 oktober 2020. Die derby eindigde in een dubbelblank gelijkspel. DoCoS begon het vorige seizoen met een 1-1 gelijkspel tegen Westlandia, won daarna bij Berkel en thuis tegen Van Nispen. Of het programma dezelfde volgorde kent in het nieuwe seizoen wordt later deze zomer bekend.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq