DoCoS kan periodetitel binnenhalen

Koploper DoCoS kan in de uitwedstrijd zaterdag bij Hazerswoudse Boys definitief de tweede periodetitel winnen en verwerft daarmee recht op nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse.

LEIDEN, 18 februari 2016 – Koploper DoCoS kan zaterdag winnaar worden van de tweede periode. Winst of een gelijkspel bij Hazerswoudse Boys is voldoende voor de periodetitel die recht geeft op deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Zelfs bij verlies heeft DoCoS de beste papieren om de periodetitel te winnen, want in dat geval moet naaste belager Kagia niet alleen bij Floreant winnen maar ook het nadelig doelsaldo van 6 doelpunten goed maken.

DoCoS gaat naar Hazerswoudse Boys niet alleen om de periodetitel binnen te halen maar ook om de vorige week op Kagia heroverde koppositie in de competitiestand te behouden. Winst in Hazerswoude is daarvoor de beste garantie om koploper te blijven. DoCoS won eerder voor eigen publiek met 3-0 van Hazerswoudse Boys dat vecht om zich te vrijwaren van degradatie of nacompetitie om degradatie.

Goede zaken

Hazerswoudse Boys heeft na de winterstop vooral tegen teams uit de top van de ranglijst goede zaken gedaan. Thuis werd gewonnen van CVC Reeuwijk en vorige week haalde Hazerswoudse Boys een punt weg uit Benthuizen bij BSC ’68, de winnaar van de eerste periode in deze competitie. Bovendien won DoCoS nog geen officiele wedstrijd in Hazerswoude. Vier jaar geleden in het debuutjaar van DoCoS in het zaterdagvoetbal had DoCoS het aan zijn keeper Mitchel van Abswoude te danken dat het bezoek aan Hazerswoude op een gelijkspel uitdraaide.

DoCoS is dus gewaarschuwd dat het geen gemakkelijke middag wordt op het laag gelegen gras in Hazerswoude, maar is als koploper verplicht om het verschil in de 3e klasse tussen de bovenste en onderste helft van de ranglijst te tonen.

Het duel Hazerswoudse Boys – DoCoS begint zaterdag om 14.30 uur.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq