DoCoS kan periodetitel pakken

DoCoS kan zaterdag tegen Kagia periodetitel winnen die recht geeft op promotiewedstrijden naar de 2e klasse

DoCoS Zaterdag staat na de verrassende winst bij koploper SEV in de beste positie om de tweede periodetitel in de 3e klasse A zaterdag te winnen.

De stand is:

1. SEV 9 wedstr – 20 pnt

2. DoCoS 8 wedst – 19 pnt

3. Zwammerdam 8 w – 17 pnt

Bij winst van DoCoS op Kagia is de ploeg van trainer Joop Lankhaar automatisch winnaar van de 2e periode, die over 9 wedstrijden gaat. Ook bij een gelijkspel heeft DoCoS een goede kans op de periodetitel. In dat geval komt DoCoS gelijk met SEV, de koploper in de competitie, die in de 2e periode een veel minder doelsaldo heeft dan DoCoS. Alleen wanneer Zwammerdam in dat geval met 9-0 wint van Lugdunum is DoCoS het haasje.

Voor de gasten van Kagia staat er ook veel op het spel: bij winst wordt de achterstand op koploper SEV tot drie punten verkleind en doet de ploeg uit Lisserbroek volop mee in de strijd om het kampioenschap.

De wedstrijd van DoCoS tegen Kagia, de nummer 3 op de ranglijst, begint zaterdag om 14.15 uur op het sportpark aan de Haagse Schouwweg in Leiden. Iedereen die DoCoS een warm hart toedraagt, het team wil ondersteunen of nieuwsgierig is naar de prestatie van DoCoS is van harte welkom.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq