DoCoS krijgt met Taart 80 2e prijs in Taptoe

DoCoS heeft in de Taptoe met de DoCoS Taart 80 en een enorme stoet van DoCoS-pupillen, junioren en senioren de tweede prijs gehaald.

Leiden, 3 oktober 2016 – DoCoS heeft in de Taptoe, afgelopen zaterdag, de tweede prijs gehaald met de DoCoS Taart 80 en een enorme stoet van DoCoS-pupillen, junioren en senioren. De lengte van de DoCoS-stoet was indrukwekkend! En de DoCoS Taart trok heel veel aandacht!

DoCoS heeft met een enorme stoet van pupillen, junioren en senioren en een prachtige DoCoS Taart 80 – vanwege het 80-jarig jubileum – en de wereldbol vol voetballen een onvergetelijk optreden verzorgd in de Taptoe.

Taptoecommissie

DoCoS dankt in het bijzonder de Taptoecommissie, te weten Monique, Esther, Jolanda, Angelique en Chantal die de voorbereidingen hebben getroffen en er voor hebben gezorgd dat DoCoS met zo’n grote groep van enkele honderden leden op de Kaasmarkt kon vertrekken. Speciale dank is er voor Bart van der Hoeve die de DoCoS 80 taart heeft gemaakt. ‘Ze vroegen mij of ik een taart kon maken. Ik ben meubelmaker. Dus dat is niet zo moeilijk’, aldus de bescheiden Bart.

Dank gaat verder uit naar Arieke en Frank (voor het beschikbaar stellen van loods en vervoer), Sacha (voor het beschikbaar stellen van de garage in het centrum), Bianca en Jan, Saar en Marco (voor het beschikbaar stellen van drie bakfietsen), Wonderland (voor het meerijden van de stint), het team MO-19 voor het leveren van de muziekinstallatie, het seniorenteam van de Veteranen (voor het trekken van de taart en het leveren van een bakfiets) en Mo voor het dragen van het vaandel van DoCoS!

Het bestuur dankt iedereen voor zijn fantastische inzet en felicitaties met het mooie resultaat en zoekt in samenwerking met de barcommissie naar een mooie plek voor de prachtige DoCoS 80 Taart!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq