DoCoS MB1 gefeliciteerd met titel

DoCoS MB1 heeft zaterdag door een 0-2 zege bij nummer twee Die Haghe het kampioenschap in de B-junioren hoofdklasse West II behaald. Spelers en begeleiders van harte gefeliciteerd.

LEIDEN, 16 april 2016 – Voor DoCoS MB1 stond zaterdag 16 april 2016 de kampioenswedstrijd op het program, uit bij nummer twee Die Haghe op sportpark Ockenburgh in Den Haag. DoCoS MB1 deed wat het team al het hele seizoen doet: winnen! En daarmee was het kampioenschap een feit. De felicitaties van bestuur en jeugdcommissie gaan daarom naar de speelsters en begeleiding van DoCoS MB1.

Thuis had DoCoS MB1 met 4-2 gewonnen van Die Haghe. De nummer twee op de ranglijst was een tegenstander waar niet zo maar van gewonnen kon worden, want de Haagse meiden hadden dus eerder goed tegenstand geboden en hadden alleen een keer verloren, tegen DoCoS.

In Den Haag liet het ongeslagen DoCoS MB1 er geen gras over groeien. Binnen de kortste keren was het 0-2, tevens de ruststand. In de tweede helft bleef de stand ongewijzigd en daarmee haalde DoCoS MB1 zijn elfde competitiezege binnen. Voor het verslag van de kampioenswedstrijd klik hier.

Met nog vier wedstrijden te spelen, zijn de speelsters van DoCoS MB1 onder leiding van trainer Rob Ravensbergen kampioen!

DoCoS MB1 is daarmee het derde team dat dit seizoen het kampioenschap veroverde. Eerder behaalden DoCoS E1 en DoCoS D4 het kampioenschap.

De kampioenen en bekerwinnaars worden door DoCoS gehuldigd op de huldigingsavond van zaterdag 18 juni 2016. Speelsters, begeleiding en supporters van DoCoS MB1 zijn van harte uitgenodigd voor deze huldigingsavond.

De kampioenen van DoCoS MB1:

Lachen, want de schaal is binnen:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq