DoCoS naar 2e bekerronde

DoCoS heeft zich voor het eerst als zaterdagelftal geplaatst voor de 2e ronde van de KNVB-beker

LEIDEN, 30 augustus 2015 – DoCoS won zaterdag met 3-0 van Sportief. Het was de derde opeenvolgende zege in de bekerpoule die verder bestaat uit Kickers ’69 en WVC. De duels tegen de derdeklassers Kickers ’69 en WVC werden door DoCoS allebei met 5-1 gewonnen. DoCoS behoort daarmee tot de weinige teams die in de eerste ronde, die gespeeld is met bekerpoules met vier teams, met drie zeges wist af te sluiten.

Tegen 4e klasser Sportief nam DoCoS genoegen met een 3-0 overwinning door doelpunten van Danny Maaskant en Tim Gonlag en een eigen treffer van de bezoekers, na een prima actie van linkerspits Mitchel Klein. Sportief kwam met de 3-0 goed weg. DoCoS kreeg zowel in de eerste als tweede helft tal van goede mogelijkheden en prima kansen maar het vizier stond op het zonnige sportpark aan de Haagsche Schouwweg niet helemaal scherp afgesteld. Verdedigend had DoCoS de wedstrijd uitstekend onder controle. Doelman Mitchel van Abtswoude kreeg welgeteld een schot op doel dat hij zonder problemen onschadelijk maakte.

De tweede bekerronde vindt plaats in oktober.

Komende zaterdag start DoCoS de competitie met de uitwedstrijd bij BSC ’68 in Benthuizen. Een week later volgt de derby tegen het in de derde klasse teruggekeerde Lugdunum.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq