DoCoS ontvangt concurrent Soccer Boys

DoCoS speelt zaterdag voor het eerst in 2019 een thuiswedstrijd. Op visite komt Soccer Boys dat precies boven DoCoS op de ranglijst staat.

LEIDEN, 7 februari 2019 – DoCoS speelt zaterdag zijn eerste thuiswedstrijd in 2019. Voor eigen publiek mag DoCoS proberen tegen Soccer Boys de belangrijke punten in eigen huis te houden. DoCoS staat twaalfde, terwijl Soccer Boys elfde staat met één punt meer. In de strijd om weg te blijven van de gevarenzone kunnen beide ploegen de punten goed gebruiken.

DoCoS heeft na de twee nederlagen, in Ter Aar (4-0) en Hoek van Holland (2-1), wat goed te maken in de thuiswedstrijd tegen Soccer Boys. De tweede helft bij HVC ’10 bood perspectief voor DoCoS om na een reeks van nederlagen weer eens aan de positieve kant van de score te blijven.

DoCoS krijgt in Soccer Boys geen gemakkelijke tegenstander. De promovendus uit Bleiswijk, die na een seizoen afwezigheid, terugkeerde in de tweede klasse is een lastige tegenstander die dit seizoen, ook op vreemde bodem, verrassend uit de hoek kan komen. Soccer Boys klopte voor eigen publiek titelkandidaat Te Werve, won zelfs met 1-2 bij koploper Voorschoten ’97 en klopte HVC ’10 bijvoorbeeld met maar liefst 4-0. De afgelopen twee duels verloor Soccer Boys bij Valken ’68 (nipt met 2-1) en vorige week thuis tegen DSO met 1-0. Soccer Boys is evenals DoCoS dit kalenderjaar nog puntloos. Gezien de positie van beide ploegen op de ranglijst heeft zowel DoCoS als Soccer Boys baat bij een zege. Eerder dit seizoen eindigde de openingswedstrijd van de competitie in een 1-1 gelijkspel.

Aftrap

De aftrap van DoCoS-Soccer Boys is zaterdag 8 februari 2019 om 14.30 uur op het sportpark van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq