DoCoS ontvangt DWO met muziek na afloop optreden zanger Rick Melissen

DoCoS hervat na een weekend bekervoetbal de competitie op zaterdag 28 november met een duel tegen DWO uit Zoetermeer. Na afloop is er muziek in de kantine.

LEIDEN, 22 november 2015 – DoCoS hervat komende zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen DWO. De gasten uit Zoetermeer zijn teruggekeerd in de 3e klasse A na een jaartje in de tweede klasse.

Vooraf werden de Zoetermeerders tot de titelfavorieten gerekend. De gasten bivakkeren in de bovenste helft van de middenmoot en zullen er dus alles aan doen om de aansluiting te behouden met de kopgroep in de 3e klasse A. De kopgroep bestaat uit koploper BSC ’68 en drie ploegen die op de gedeelde tweede plaats staan: Koudekerk, DoCoS en Kagia.

Derde keer

DoCoS en DWO zitten voor het derde seizoen bij elkaar in de competitie. In 2011-2012 speelden beide teams in de 4e klasse. Debutant DoCoS speelde toen thuis met 1-1 gelijk tegen DWO. Uit verloor DoCoS met 3-2 van DWO dat toen kampioen werd. Een jaar later volgde DoCoS het voorbeeld van DWO door kampioen te worden in de 4e klasse. Het gevolg was dat beide ploegen elkaar in de 3e klasse opnieuw troffen. In Zoetermeer won DWO met 3-0. Bij DoCoS bleven de punten in Leiden: DoCoS won toen op Tweede Paasdag met 3-1 van DWO dat met een handvol rode kaarten de wedstrijd voortijdig moest beëindigen. De Zoetermeerders leken toen het kampioenschap te hebben verspeeld, maar beslisten alsnog de nacompetitie om de titel met Kagia en SEV in hun voordeel. Afgelopen seizoen speelde DWO in de 2e klasse, maar na een goede start volgde degradatie en daarmee de terugkeer in de 3e klasse.

De wedstrijd DoCoS – DWO begint zaterdag om 14.30 uur op het sportpark aan de Haagsche Schouwweg. Na afloop is er live muziek in de kantine door onder andere zanger Rick Melissen.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq