DoCoS ontvangt NSV '46

Koploper DoCoS speelt komende zaterdag 9 april voor eigen publiek tegen NSV ’46 uit het Noorden, dat met winst verraste bij CVC.

LEIDEN, 6 APRIL 2016 – Koploper DoCoS ontvangt zaterdag op het eigen sportpark aan de Haagsche Schouwweg de bezoekers van NSV ’46 uit het Noorden. De promovendus strijdt volop voor punten om de degradatie- en nacompetitieduels tegen degradatie te ontlopen. DoCoS gaat voor de volle winst om zo in ieder geval de voorsprong van 7 punten op de achtervolgers Kagia en CVC Reeuwijk, die tegen elkaar spelen, intact te houden.

DoCoS moest afgelopen zaterdag genoegen nemen met een gelijkspel (1-1) bij Swammerdam. Toch boekte DoCoS winst want nummer 2 Kagia en nummer 3 Koudekerk verloren allebei. Alleen nummer 4 CVC Reeuwijk won wel. Het gevolg is dat de voorsprong van DoCoS op de nummer 2 gegroeid is van 6 naar 7 punten. De gedeelde nummer 2 zijn Kagia en CVC Reeuwijk die zaterdag tegen elkaar spelen. Over twee weken is CVC Reeuwijk gastheer voor DoCoS.

NSV won bij CVC Reeuwijk

Voor DoCoS telt daarom in de thuiswedstrijd tegen NSV ’46 maar een uitslag: winnen om zo in ieder geval de voorsprong op de concurrentie van 7 punten intact te houden. NSV ’46 behoort bij de laagvliegers maar slaagde er wel in om nota bene bij CVC Reeuwijk met 2-3 te winnen. DoCoS is dus gewaarschuwd. Uit won DoCoS met 1-4 van NSV ’46.

De aftrap van het duel DoCoS – NSV ’46 is zaterdag 9 april om 14.30 uur.

(Tekst bijgewerkt op 6 april 2016)

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq