DoCoS op Tweede Paasdag naar Kikkerpolder

Het eerste elftal van DoCoS is zaterdag vrij, maar gaat op Tweede Paasdag naar de Kikkerpolder voor het duel met LSVV ’70.

Het valt in diverse Leidse voetbalmedia te lezen: DoCoS is nagenoeg klaar met de competitie. Cijfermatig is daarvan geen sprake. DoCoS kan zichzelf nog steeds in de problemen brengen als de maand april niet wat meer punten gaat opleveren dan de maand maart. In maart werd er twee keer verloren (tegen de toppers Floreant en Koudekerk), gelijk gespeeld tegen Gouda en gewonnen bij BSC ’68.

Op bezoek bij hekkesluiter LSVV ’70

Het Paasweekend is een inhaalweekend. Sommige teams in de 3e klasse komen twee keer in actie. DoCoS hoeft zaterdag niet te spelen maar zal met belangstelling volgen wat Gouda voor eigen publiek presteert tegen Floreant en tot welk resultaat Roodenburg en LSVV ’70 in hun onderlinge duel komen.

Positieve uitslagen voor Gouda en LSVV ’70 zal het belang van de wedstrijd op Tweede Paasdag van DoCoS bij LSVV ’70 alleen maar groter maken. En voor negatieve uitslagen geldt hetzelfde. Ook dan kan DoCoS zichzelf de beste dienst bewijzen door de drie punten bij LSVV ’70 in de Kikkerpolder op te halen.

Aanvang van de wedstrijd op Tweede Paasdag: LSVV ’70 – DoCoS is 17.00 uur.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq