DoCoS op visite bij dichte buurman Oegstgeest

Op visite bij buurman Oegstgeest is de inzet voor DoCoS in het linkerrijtje blijven of af zakken naar het rechterrijtje.

Het eerste team van trainer Nico van der Salm hervat zaterdag, na een competitieloze speelronde, de competitie bij Oegstgeest.

De gastheren van Oegstgeest staan vierde van onderen, een van de gevreesde plekken. Voor de thuisclub is dat een stevige tegenvaller. Oegstgeest eindigde vorig jaar nog als 5e en keek vooral naar boven. Naar boven kijken wil Oegstgeest nu ook.

Daarom wordt het duel voor DoCoS ook van groot belang. DoCoS staat in het linkerrijtje met vier punten voorsprong op Oegstgeest. Blijft die voorsprong intact of wordt die mogelijk zelfs groter? Of zakt DoCoS af naar het rechterrijtje en krijgt het Oegstgeest op de hielen? Dat zijn de vragen die komende zaterdag beantwoord worden.

DoCoS hoopt daarbij natuurlijk op een goed resultaat bij Oegstgeest. Bij voorbeeld zoals vorig seizoen toen DoCoS het duel in Oegstgeest met 0-2 won. Daarmee revancheerde DoCoS zich voor de eerder op eigen terrein geleden nederlaag van 2-5.

Het duel Oegstgeest – DoCoS begint zaterdag om 14.30 uur.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq