DoCoS op visite in Benthuizen bij BSC '68

Het eerste team van DoCoS gaat zaterdag op bezoek bij BSC ’68 in Benthuizen. Vorig jaar verloor DoCoS kansloos. Gaat het dit jaar beter?

Het jaar 2015 is voor het eerste team van DoCoS nog geen aangenaam jaar. Twee uitwedstrijden en een thuiswedstrijd in februari leverde drie keer nul punten op. Er werd verloren bij Kagia en titelkandidaat SEV. Vorige week werd in de blessuretijd van WDS uit Driebruggen verloren. DoCoS zakte daardoor van de vijfde naar de 7e plaats.

Na de puntloze maand februari begint er zaterdag in Benthuizen met de eerste wedstrijd in maart voor DoCoS een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Gemakkelijk wordt het niet voor het team van trainer Nico van der Salm. Vorig seizoen verloor DoCoS in Benthuizen kansloos met 3-0. Eerder dit seizoen won DoCoS voor eigen publiek met 4-1, nadat in de eerste helft BSC de bovenliggende partij was. De bordjes werden pas verhangen toen DoCoS scherp en fel aan de tweede helft begon. BSC ’68 staat 9e op de ranglijst, heeft twee punten minder dan DoCoS en ook een wedstrijd minder gespeeld.

De ontmoeting tussen BSC ’68 en DoCoS begint zaterdag 7 maart om 14.30 uur op sportpark Ons Nieuw Erf in Benthuizen.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq