DoCoS organiseert op zondag 29 september Haring & Wittebrood voetbaltoernooi

Op zondag 29 september 2019 organiseert rksv DoCoS het Haring & Wittebrood toernooi voor jonge spelers onder de 13 jaar. Dit toernooi wordt al voor de 30ste keer georganiseerd en steeds met veel succes. Het toernooi staat in het teken van Leidens Ontzet. Bij de lunch, die gratis wordt aangeboden door gastheer DoCoS, worden uiteraard haring en wittebrood geserveerd aan de spelers en begeleiders van de jeugdteams.

Dit jaar is er een sterk bezet deelnemersveld. Zo doen de jeugdteams van de betaald voetbalorganisaties FC Utrecht, Excelsior Rotterdam en Sparta mee en zijn de regioclubs ook vertegenwoordigd: ASC Oegstgeest, Foreholte Voorhout, Quick Den Haag, RCL Leiderdorp, UFA-team, UVS Leiden, Voorschoten ’97, Wilhelmus Voorburg en uiteraard DoCoS.

Er wordt – zoals gebruikelijk – met veel enthousiasme en inzet gespeeld voor een grote wisselbeker. Het toernooi wordt gehouden op de thuisbasis van DoCoS aan de Haagse Schouwweg. DoCoS levert de scheidsrechters, de lunch en tijdens de pauze van 12.15 tot 13.15 uur verzorgt Stefan Molendijk Freestyle Football een voetbaldemonstratie waar de jeugdspelers ook hun kwaliteiten kunnen tonen.

Een evenement om toch even te bezoeken en van de aanstormende voetbaltalenten te gaan genieten!

Aanvang is om 09.45 uur en de prijsuitreiking is gepland om 16.30 uur. De prijsuitreiking wordt verzorgd door de Leidse wethouder Yvonne van Delft.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq