DoCoS sluit oefenperiode af bij Quick Boys

DoCoS sluit de serie van vier oefenwedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen af met een uitwedstrijd bij Quick Boys in Katwijk.

LEIDEN, 24 augustus 2018 – DoCoS sluit een serie van vier oefenwedstrijden in de voorbereiding af met een uitwedstrijd bij Quick Boys in Katwijk. Het duel tegen de reserves van derdedivisionist Quick Boys spelen in de reserve hoofdklasse en zijn daarmee de sterkste tegenstander van DoCoS in de oefenperiode. De aftrap in Katwijk is zaterdag om 12.15 uur.

DoCoS startte op zaterdag 4 augustus onder leiding van de nieuwe trainer Ron de Roode de voorbereiding op het derde seizoen in de tweede klasse C. Drie oefenduels zijn er gespeeld: 1-1 tegen derdeklasser Van Nispen, 0-2 winst bij vierdeklasser Aarlanderveen en 0-4 zege bij zondagderdeklasser SJZ in Zoeterwoude. Quick Boys 2, de tegenstander in het vierde voorbereidingsduel, oefende afgelopen zaterdag bij UVS. De Katwijkers wonnen door een late treffer met 0-1 tegen UVS dat evenals DoCoS in de tweede klasse C uitkomt.

Bekercompetitie

In de voorbereiding op de start van de competitie speelt DoCoS in september drie bekerwedstrijden. DoCoS is ingedeeld in een bekerpoule met drie zondagteams. Twee van de drie tegenstanders, Foreholte en FC Boshuizen, zaten vorig jaar ook in de bekerpoule met DoCoS. Zowel DoCoS als FC Boshuizen werden toen uitgeschakeld voor de tweede bekerronde. Foreholte speelt in de Haags-Leidse-Alphense zondag-tweede klasse. Stadgenoot FC Boshuizen speelt in de Noord-Hollandse zondag-eerste klasse en de derde ploeg, Oliveo uit Pijnacker, speelt in de Rotterdamse zondag-tweedeklasse.

De bekerduels worden op zaterdag gespeeld maar omdat er tegen een zondagteam wordt gespeeld is de aanvangstijd 17.00 uur.
Het bekerschema van DoCoS ziet er als volgt uit:

Zaterdag 1 september 2018, 17.00 uur – Foreholte-DoCoS.

Zaterdag 8 september 2018, 17.00 uur – DoCoS-Oliveo uit Pijnacker

Zaterdag 15 september 2018, 17.00 uur- FC Boshuizen-DoCoS

DoCoS start de competitie in de tweede klasse op zaterdag 22 september met een uitwedstrijd bij het gepromoveerde Soccer Boys in Bleiswijk. De eerste thuiswedstrijd in de competitie is een week later, op zaterdag 29 september, tegen titelfavoriet Valken ’68.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq