DoCoS start het selectieproces voor komend seizoen

Vanaf april beginnen we met oefentrainingen en wedstrijden om tot de teamindelingen voor komend seizoen te komen.

De junioren zullen in de maand april op zondagen oefenwedstrijden en trainingen gaan spelen om de selectieteams te kunnen bepalen. Voor deze teams zullen er ook wedstrijden tegen andere verenigingen georganiseerd worden. Tevens zullen er wedstrijden gepland worden voor de tweedejaars E om te wennen aan het grote veld. De precieze planning hiervan zal zo snel mogelijk bekend gemaakt gaan worden.

De pupillen zullen tijdens de eigen trainingstijden in de maand mei selectietrainingen en onderlinge wedstrijdjes gaan spelen.

Het doel is om vóór het begin van de zomervakantie de teamindeling bekend te kunnen maken waarbij er ruimte wordt gehouden om spelers en speelsters door te kunnen schuiven naar hogere teams.

Gedurende april mogen ook spelers van andere clubs éénmalig mee komen trainen om te proeven aan de sfeer bij DoCoS. Vanaf 1 mei mogen deze spelers vaker mee komen trainen, in overeenstemming met de richtlijnen van de KNVB. Wanneer je als speler interesse hebt om mee te komen trainen, meldt je dan bij de hoofdtrainer van de selectie (zie contactpersonen).

Deze activiteiten zullen worden geleid door Dick van Oosten (voor de junioren A, B, C) en Joan Meijer (voor de pupillen D, E, F, mini-F).

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq