DoCoS start serie met directe concurrenten tegen CVC Reeuwijk

Hoort DoCoS in de subtop? Te beginnen tegen naaste concurrent CVC Reeuwijk kan DoCoS het bewijs leveren.

Na de belangrijke overwinning in de uitwedstrijd bij Oegstgeest mag DoCoS weer omhoog kijken. Het team van trainer Nico van der Salm staat op de 6e plaats en natuurlijk wordt er in Leiden dan altijd gekeken wat het verschil is met UVS. De stadgenoot verloor de topper tegen koploper Floreant met 1-2. Het verschil tussen DoCoS en UVS bedraagt daardoor 3 punten in het nadeel van DoCoS.

Serie van drie concurrenten uit subtop voor de winterstop

Wat dat verschil waard is, moet blijken in de komende serie van drie wedstrijden die voor de winterstop op het programma staan: tegen CVC Reeuwijk, de nummer 7, UVS, de nummer 4 en Zwammerdam, de nummer 5 van de ranglijst in de wetenschap dat na de winterstop DoCoS hervat tegen de huidige nummer 3, SEV in Leidschendam.

Maar zoals Joop Zoetemelk altijd zei: Parijs is nog ver. Kortom, etappe voor etappe. Zaterdag dus eerst het duel tegen CVC Reeuwijk. In deze thuiswedstrijd mag DoCoS laten zien of een plaatsje in de subtop verdiend is. De gasten uit Reeuwijk speelden vorig seizoen in de Goudse derde klasse en eindigden daar op nagenoeg dezelfde hoogte en score als DoCoS in de Leidse 3e klasse. Voor beide teams wordt het een eerste kennismaking, want DoCoS was sinds de start met het 1e-standaardelftal in de zaterdagcompetitie in 2011 nog nooit ingedeeld in dezelfde klasse als de Reeuwijkers.

Aanvang van de wedstrijd DoCoS – CVC Reeuwijk is om 14.30 uur op het sportpark aan de Haagse Schouwweg.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq