DoCoS treft Meerburg en ARC in districtsbeker

DoCoS ontmoet in de openingspoule om de districtsbeker Meerburg, ARC en RVC ’33.

LEIIDEN, 1 JULI 2016 – DoCoS treft in zijn eerste officiele wedstrijden als tweedeklasser in de strijd om de districtsbeker twee tweede klassers, respectievelijk Meerburg en RVC ’33 en eerste klasser ARC uit Alphen aan den Rijn.

Meerburg is de meest bekende tegenstander. Onder leiding van Ron de Roode werd Meerburg afgelopen seizoen kampioen in de 3e klasse zondag en promoveerde naar de 2e klasse. Een prestatie die vergelijkbaar is met DoCoS dat kampioen werd in de 3e klasse zaterdag en promoveerde naar de 2e klasse zaterdag. Meerburg is tevens de voormalige ploeg van DoCoS-trainer Nico van der Salm.

ARC uit Alphen aan den Rijn is eerste klasser en in deze bekerpoule de tegenstander van de meeste naam en faam. ARC speelde zelfs enkele jaren op het hoogste amateurniveau.

RVC ’33 uit Reeuwijk was afgelopen seizoen een prima subtopper in de zondag 2e klasse regio Gouda-Rotterdam. De ploeg eindigde als vierde.

De strijd om de districtsbeker kan voor 1e en 2e klassers deelname opleveren aan de voorronde van de grote KNVB-beker. Vorig jaar haalde DoCoS in de strijd om de districtsbeker voor derde klassers de zestiende finale.

De bekerwedstrijden worden gespeeld in de periode 20 tot en met 28 augustus.

De competitie in het nieuwe seizoen begint voor DoCoS op zaterdag 3 september 2016.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq