DoCoS verliest bekerduel bij Foreholte

DoCoS heeft zijn tweede bekerduel bij Foreholte met 2-0 verloren.

LEIDEN, 9 september 2017 – DoCoS heeft zijn tweede bekerduel, uit bij Foreholte in Voorhout, met 2-0 verloren. Doordat Forum Sport tegelijkertijd won van FC Boshuizen is DoCoS uitgeschakeld voor de tweede bekerronde, evenals stadgenoot FC Boshuizen. Beide teams spelen komende zaterdag voor de bekereer hun laatste officiele voorbereidingswedstrijd voor de start van de competitie.

Foreholte en DoCoS legden geen grote wedstrijd op de mat. Een kwartier voor tijd leek Tim Gonlag de openingstreffer te scoren, maar hij kopte de bal over. Foreholte sloeg een minuut later toe, na een ongelukkige overtreding kreeg de thuisclub een penalty die feilloos werd benut. Balverlies in de voorhoede luidde een paar minuten later een tegenaanval in van Foreholte die keurig werd afgerond tot 2-0.

DoCoS heeft na twee bekerduels nul punten, evenals FC Boshuizen. Daarmee zijn beide Leidse ploegen uitgeschakeld voor een vervolg in het bekertoernooi. Zaterdag ontmoetten zij elkaar in de derde wedstrijd van deze eerste ronde van de beker: DoCoS is gastheer voor eigen publiek tegen FC Boshuizen. Aanvang van het duel 17 uur.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq