DoCoS Veteranen beste team seizoen 2018-2019

DoCoS Veteranen zijn zondag tijdens de huldigingsdag onderscheiden als het beste team van het seizoen 2018-2019. DoCoS Veteranen kreeg daarom de Brevini Cup Senioren uitgereikt.

LEIDEN, 24 juni 2019 – Het beste DoCoS-team van het afgelopen seizoen was: DoCoS Veteranen. Aanvoerder Remco Meijer mocht daarom in gezelschap van zijn teamgenoten de Brevini Cup Senioren ontvangen uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk. DoCoS Veteranen verraste hiermee vriend en vijand want jarenlang kwamen de Veteranen niet verder dan een enkele overwinning, maar in het afgelopen seizoen regen de Veteranen de overwinningen aan de zegekar.

DoCoS Veteranen bleef DoCoS Zaterdag 7 nipt voor. Het team van Herman Bisschops en Patrick Evers eindigde met kleine achterstand als tweede. Beide teams, DoCoS Veteranen en DoCoS Zaterdag 7, eindigden in hun klasse als tweede. Zij liepen daardoor het kampioenschap mis maar de Brevini Cup als winnaar en als runnerup vormde een mooie beloning voor een prachtig seizoen. Als derde eindigde DoCoS Vrouwen 1, klik hier voor de eindstand van de prestatiebokaal voor de seniorenteams van DoCoS.

De top-drie van de strijd om de Brevini Cup Senioren 2018-2019 gingen tijdens de huldigingsdag op de foto:

Bij de foto: DoCoS Veteranen, winnaar van de Brevini Cup Senioren 2018-2019 (foto: DoCoS/Ed Kooreman)

Bij de foto: delegatie van DoCoS Zaterdag 7, het team dat als tweede eindigde in de strijd om de Brevini Cup (foto: DoCoS/Ed Kooreman)

Bij de foto: delegatie van DoCoS Vrouwen 1, het team dat als derde eindigde in de strijd om de Brevini Cup Senioren (foto: DoCoS/Ed Kooreman)


Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq