DoCoS-voetbaldag met toernooien en play offs

Zaterdag 20 mei belooft een echte DoCoS-voetbaldag te worden met twee belangrijke playoffduels en twee jeugdtoernooien

LEIDEN, 19 mei 2017 – Een echte DoCoS-voetbaldag ligt er in het verschiet op zaterdag 20 mei. Het hoofdgerecht is de halve finale in de nacompetitie tussen DoCoS en eerste klasser ARC uit Alphen aan den Rijn. Verder strijdt de JO19-1 in zijn kwartfinale van de play offs voor een plekje in de halve finale. Bovendien vinden er twee jeugdtoernooien plaats bij DoCoS.

Het hoofdgerecht op zaterdag 20 mei is de halve finale in de nacompetitie voor een plek in de 1e klasse tussen DoCoS en eersteklasser ARC. Toen DoCoS in 2011 begon in de 4e klasse van het zaterdagvoetbal, speelde ARC op het hoogste niveau in de Topklasse. Nu strijden beide ploegen tegen elkaar voor een plek in de 1e klasse. Voor ARC gaat het om lijfsbehoud om niet verder te degraderen van 2e naar 1e klasse. Voor DoCoS is de nacompetitie een leuk toetje van een debuutseizoen waarbij handhaving in de 2e klasse het streven was. Dat DoCoS deelneemt aan de nacompetitie om promotie is daarom een meer dan onverwacht resultaat!

DoCoS – ARC begint om 14.30 uur, meer informatie over dit duelDoCoS tegen roemruchte ARC in play offs klik hier.

Kwartfinale

Een kwartier eerder, om 14.15 uur, trappen DoCoS JO19-1 en Excelsior Maassluis JO19-2 af voor hun tweede wedstrijd in de kwartfinale om promotie naar de hoofdklasse. DoCoS JO19-1 verloor afgelopen zaterdag in Maassluis met 3-0. De lastige opgave voor DoCoS JO-19-1 wordt dus om deze achterstand in de return te repareren. DoCoS JO19-1 plaatste zich voor de nacompetitie door een tweede plaats in de competitie achter het ongenaakbare VVSB JO19-1. Wanneer DoCoS JO19-1 voor een stunt kan zorgen, gaat het team door naar de halve finale van de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse.

Jeugdtoernooien

Voor en na de twee playoffduels vinden er twee jeugdtoernooien plaats op het sportcomplex van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg. Om 10 uur start het JO11-thuistoernooi. Om 17 uur wordt er begonnen met het JO17-thuistoernooi. Een echte voetbaldag dus bij DoCoS, de grootste en leukste amateurvoetbalclub in Leiden waar onder het motto Door Combinatie Sterk in een leuke omgeving prestatie- en recreatievoetbal wordt gecombineerd.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq